Είναι Καλοκαίρι η Ζωή!

Είναι Καλοκαίρι η Ζωή!
αγάπες♥SummerInGreece

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Οι σκέψεις ταξιδεύουν..

Και είμαστε στον κήπο... γέλια,φωνές,μουσική,παιχνίδια,συζητήσεις,χαμόγελα,τραγούδια,ανέκδοτα.... όμως τί σου είναι η σκέψη...? το φεγγάρι είναι πανέμορφο,και δεν είναι πανσέληνος...! Έτσι,με τόσο κόσμο εδώ,οι σκέψεις μου με πάνε μακριά...εκεί που δεν ακούγεται κανείς,ούτε γέλια,ούτε φωνές... παρά μόνο το τραγούδι που με συντροφεύει τις τελευταίες μέρες... "Στέκομαι στην άκρη του γκρεμού και κοιτάω όλους αυτούς που τους έσπρωξε ένα χέρι κι αναγκάστηκαν να βγάλουνε φτερά. Τώρα τους φωτίζει αυτό το υπέροχο αστέρι. Τους κοιτάω να πλανιούντε μακρυά..πέρα από τα πέρατα πέρα από τα πέρα μέρη..." 


Υπάρχουν κόσμοι απέραντοι,που ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να φανταστεί,έτσι πιστεύω άλλοστε, κι εκεί είναι ο προσωπικός παράδεισος, έτσι όπως τον φαντάζεται ο καθένας μας....
Και καθώς σου γράφω αγαπημένο μου,έπεσε ένα αστέρι!Και φυσικά,δεν πρόλαβα να κάνω ευχή! Όμως ας μην σε κουράζω κι εσένα!Είναι τόσα όμορφη η θέα από δω..βλέπεις,είμαι στο χωριό!

Απλά ήθελα να σου πω πως οι σκέψεις μπορούν να μας πάνε μακριά...να βρεθούμε σε άλλους τόπους,άλλους χρόνους...με τα άτομα που θέλουμε να είμαστε...με τα άτομα που θα θέλαμε να κοιτάμε αυτό τo φεγγάρι και τα αστέρια απόψε..:) 

2 σχόλια:

  1. καλά πιστεύεις! με το να σκεφτεσαι, κάνεις όνειρα. με το να κάνες όνειρα, προσπαθείς να τα υλοποιήσεις. με το να προσπαθείς να τα υλοποιήσεις γίνεσαι άνθρωπος,

    πανέμορφο αυτό που έγραψες!

    φιλάκια.
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή